Badkamer

Ons loodgieter werk omvat alles dat in de badkamer gebeurt moet worden. Wij zorgen ervoor dat uw badkamer mooi en duurzaam blijft. U kunt bij ons terecht voor zowel simpele aanpassing als volledig nieuwe badkamers. Samen met ons kunt u uw droombadkamer samenstellen en voor een lange tijd gebruiken. Wij zorgen voor de perfecte badkamer die bij u past.

Wij hebben een tal van diensten waar u gebruik van kunt maken. Zo zijn wij bijvoorbeeld in staat om het hele verwarmingssysteem voor u te installeren. Wij zijn in staat om zowel cv-ketels als warmtepompen te installeren zodat u de verwarmingstechniek kan kiezen die het beste bij uw woning past.

Lees Meer

Warmtepomp

Kosten besparen, wij kunnen u helpen met onze warmtepomp. Bij VHP-Installatietechniek kunt u uw verwarming met gas vervangen door elektriciteit. Zo kunt u gebruik maken van duurzame energie dat zowel gunstig voor uw portemonnee als voor het milieu is. Voor een voordelige prijs zorgen wij ervoor dat uw nieuwe warmtepomp in uw woning wordt geïnstalleerd.

Voor koudere dagen heeft een woning natuurlijk verwarming nodig. Verwarming van het huis kan op een aantal verschillende manieren gedaan worden. De meest voorkomende manier is door het gebruik maken van een cv-ketel dat op gas loopt.

Lees Meer

Waterontharder

Bij VHP-Installatietechniek kunt u uw waterontharder laten installeren. Hoewel water er hetzelfde uit kan zien, kan in bepaalde gevallen water te hard zijn. Wij zorgen ervoor dat dit water weer onthard kan worden zodat u niets meer merkt van de negatieve effecten van te hard water. Onze experts kunnen u alles vertellen over de eigenschappen van water en wat u kunt doen om het water goed te onderhouden.

Water heeft bepaalde eigenschappen die effect hebben op de woning. Een van die eigenschappen is de hardheid van water. Water kan verschillende hardheden hebben. Hardheid wordt bepaald door de concentratie aan calcium en magnesium in het water. Het water kan zowel te hard als te zacht zijn.

Lees Meer

Verwarming

Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring wanneer het gaat om loodgieter werkzaamheden als het installeren van de verwarming. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het verwarmen van de woning. Wij doen zowel cv-installaties als duurzamere opties als warmtepompen. Wanneer het gaat om allerlei loodgieterswerk, bent u hier op het goede adres.

Een verwarming kan in principe op twee manieren werken. De eerste manier is door het gebruik van gas. Dit wordt gedaan via een cv-ketel. De andere manier is het gebruiken van elektriciteit. Dit wordt gedaan met een waterpomp.

Lees Meer

Vloerverwarming

Bij ons kunt u terecht wanneer u vloerverwarming wil aanbrengen in de woning. Het hebben van een woning dat zich goed op temperatuur kan houden is erg belangrijk. Vloerverwarming zorgt voor een betere distributie van de warmte waardoor de woning sneller opgewarmd kan worden voor minder energie. Om vloerverwarming te installeren kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over meer dan 10 jaar expertise waardoor wij onze diensten met hoge kwaliteit kunnen leveren.

Het verwarmen van een woning is nodig wanneer de temperaturen dalen. Het kan echter soms lastig zijn om een woning op temperatuur te houden. Vooral wanneer de woning niet zo goed geïsoleerd is. De warmte kan namelijk snel ontsnappen en er moet dus constant energie verbruikt worden om de woning op temperatuur te houden.

Lees Meer

Dakbedekking

Dakbedekking nodig, onze experts willen u graag helpen. Naast ons loodgieterswerk, zijn wij ook in staat om dakbedekking aan te leggen. Het bedekken van de daken is essentieel voor iedere woning. Wij zullen bedekking aanleggen voor zowel nieuwe als oude woningen. Wilt u bestaande dakbedekking vervangen, ook dat is geen probleem voor ons.

De bedekking van de daken heeft een aantal voordelen. Het hoofddoel van de bedekking is om als een beschermende laag te dienen voor de woning. De woning wordt zo beschermd tegen zon, wind en de hitte.

Lees Meer

Riolering

Voor al uw riolering klussen kunt u bij ons terecht. Onze specialisten hebben alle kennis die nodig is voor allerlei loodgieterswerkzaamheden. Riolering verstopt, ook dat is geen probleem voor ons. Maak een afspraak bij ons en wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.

Een woning produceert op een dag enorm veel vuil. Dit vuil moet ergens heen gaan. Vuil dat door het water wordt gespoeld gaat via de riolering weg. Het is dus belangrijk dat de connectie tussen de woning en het riool goed wordt onderhouden.

Lees Meer

Waterleiding

Om schoon drinkwater in de woning te krijgen is een goede waterleiding nodig. U kunt bij VHP-Installatietechniek uw waterleidingen laten aanleggen. Wij begrijpen dat water in de woning essentieel is en zullen ervoor zorgen dat dit zorgvuldig gedaan wordt. Zo zult u op de lange termijn geen problemen krijgen met de aanvoer van water in de woning. Ons team zal ervoor zorgen dat uw waterleidingen uitstekend zullen werken en zijn pas klaar met de taak wanneer u er tevreden mee bent.

Een waterleiding kan van verschillend materiaal gemaakt worden. Door de jaren heen wordt er verschillend materiaal gebruikt voor het aanleggen van waterleidingen. Oudere gebouwen maakten vaak gebruik van leidingen van lood, staal of koper.

Lees Meer