De specialist in het installeren van verwarming

Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring wanneer het gaat om loodgieter werkzaamheden als het installeren van de verwarming. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het verwarmen van de woning. Wij doen zowel cv-installaties als duurzamere opties als warmtepompen. Wanneer het gaat om allerlei loodgieterswerk, bent u hier op het goede adres.

Soorten verwarming

Een verwarming kan in principe op twee manieren werken. De eerste manier is door het gebruik van gas. Dit wordt gedaan via een cv-ketel. De andere manier is het gebruiken van elektriciteit. Dit wordt gedaan met een waterpomp. Wij kunnen beide opties voor u installeren. Het maakt dus niet uit wat uw voorkeur is op de manier van de woning verwarmen. Welke verwarmingsmethode u moet kiezen hangt af van uw voorkeuren. Vind u vooral dat op de lange termijn geld moet worden bespaard, dan zal een warmtepomp perfect bij u passen. Wilt u liever zo goedkoop mogelijk verwarming installeren, dan is een cv-ketel een betere optie. Cv-ketels zijn namelijk over het algemeen goedkoper te installeren dan een warmtepomp. Echter werkt een warmtepomp efficiënter waardoor er op de lange termijn meer energie bespaard kan worden.

Duurzaam wonen

Om duurzaam te wonen is het nodig dat de verwarming in een goede conditie blijft. Ook is het energieverbruik erg belangrijk. Bij het installeren van de verwarming gebruiken wij alleen materialen van hoge kwaliteit. U kunt er dus vanuit gaan dat de verwarming op de lange termijn het nog steeds uitstekend doet. Zo hoeft u niet nog eens langs te komen om de verwarming te laten vernieuwen. Om energie te besparen tijdens het verwarming bieden wij dus de optie aan om warmtepompen te gebruiken. Een andere factor dat een grote rol speelt in het energieverbruik is de warmte-isolatie. Een goed geïsoleerde woning zal warmte goed vast kunnen houden. Hierdoor is er minder energie nodig om de woning warm te houden. Een goede isolatie in combinatie met onze installatietechnieken zult u een duurzame woning krijgen.

Waarom u moet kiezen voor VHP-Installatietechniek bij de verwarming

In de jaren waarin wij actief zijn geweest in het loodgieterswerk hebben wij veel kennis kunnen opbouwen. Met deze kennis zijn wij in staat om u hoogwaardige adviezen te geven. Ook verzekeren wij u zo dat iedere klus die wij ontvangen met zorg wordt uitgevoerd. Wij zijn pas klaar met de klus wanneer alles in orde is. We stellen de klant voorop en zullen ook nauw contact met u houden totdat de klus voltooid is. Zo zijn wij in staat om al onze klanten tevreden te houden met onze service. Wij zij ook in heel Nederland bereikbaar. Het maakt dus niet uit waar u zich in Nederland bevindt. Doordat wij centraal gelegen zitten, kunnen wij iedere plek in Nederland makkelijk bereiken.

Een offerte aanvragen

Voor uw klussen kunt u een offerte bij ons aanvragen. Door ons contactformulier in te vullen krijgt u binnen één dag al een reactie waarin wij een afspraak met u kunnen maken. In de afspraak kunt u vervolgens alles vertellen wat u van ons verwacht. Vervolgens kunnen wij u ook eventuele adviezen geven. Wanneer alles naar wens is zullen wij na het gesprek zo snel mogelijk een offerte naar u toe sturen. Onze offertes zijn eerlijk berekend en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag.