Riolering aanleggen en onderhouden

Voor al uw riolering klussen kunt u bij ons terecht. Onze specialisten hebben alle kennis die nodig is voor allerlei loodgieterswerkzaamheden. Riolering verstopt, ook dat is geen probleem voor ons. Maak een afspraak bij ons en wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.

Waarom een riolering belangrijk is

Een woning produceert op een dag enorm veel vuil. Dit vuil moet ergens heen gaan. Vuil dat door het water wordt gespoeld gaat via de riolering weg. Het is dus belangrijk dat de connectie tussen de woning en het riool goed wordt onderhouden. Door ontstopping van het riool kan het vuile water de woning niet verlaten en blijft het ophopen. Hierdoor kan de riolering ook beschadigd raken. Het is hierbij dan nodig om het te repareren, vervangen, aanleggen of verleggen.

Onze diensten voor de riolering

Wij kunnen voor u zowel de riolering vervangen als een volledig nieuwe aanleggen. Voor speciale verzoeken kunt u altijd een afspraak maken. U heeft hierbij de keuze om zelf al het materiaal in te kopen waardoor wij slechts het hoeven aan te leggen. Maar wij kunnen ook zelf de inkopen doen voor het benodigde materiaal. Wij kunnen hoogwaardig materiaal voordelig voor u inkopen zodat u kosten bespaart. U kunt ons ook inschakelen voor hele projecten. Wij zullen dan vooraf de totale kosten van het project bekend maken.

Waarom u voor ons moet kiezen

Ons team bestaat uit enthousiaste experts die samen al meer dan 10 jaar ervaring in het vak hebben. Wij hebben door de jaren heen een heleboel kennis weten op te bouwen zodat wij u de beste service mogelijk kunnen geven. Wij stellen de klant voorop zodat alles wordt aangepast naar uw wensen. Onze klanten vinden dat wij erg klantvriendelijk zijn en een uitstekende service leveren. Voor al onze klusjes zullen wij alleen gebruik maken van hoogwaardig materiaal. Zo kunt u verzekerd zijn dat onze projecten een lange levensduur zullen hebben. Daarnaast zijn wij ook erg makkelijk bereikbaar. Doordat wij centraal in Nederland gelegen zitten, kunnen wij alle plaatsen in Nederland bereiken. Ten slotte hebben wij een zeer snelle reactietijd. Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij binnen een dag al reageren.

Vraag een offerte bij ons aan

Om te beginnen met de klus kunt u eerst ons contactformulier invullen. Na het invullen van het formulier komt het bij ons terecht. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om een gesprek in te plannen. In het gesprek kunt u ons vertellen wat u van ons verwacht. Ook is er ruimte voor eventuele vragen en adviezen die onze experts aan u kunnen leveren. Als alles in het gesprek naar wens is, zult u na twee dagen een offerte van ons krijgen. Onze offertes zijn eerlijk berekend. Zo verzekeren wij u dat wij een goede prijs/kwaliteit verhouding kunnen aanbieden. Vervolgens wordt er een datum ingepland waarin wij zullen beginnen met de klus. Tijdens de klus zorgen wij dat alles zorgvuldig afgewerkt wordt. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij klaar met de klus.